Нашите Предимства

Markovi Stoki 100% Original

Всички стоки публикувани в сайта markovistoki.com са напълно оригинални, с доказано качество и произход на марката производител. Те са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от нашите партньори, които работят с производителите и официалните дистрибутори на големите марки. В резултат на това нашите клиенти могат да се възползват от възможността да закупят оригинални продукти на много ниски цени.

Markvoi Stoki Test Before Payment

Всички наши пратки пътуват с възможността стоките да се прегледат и/или пробват преди да се платят. Ако след прегледа продукта оправдае очакванията Ви, вие го заплащате на куриера. Ако стоката не е това, което очаквате или размера не е точен, можете да откажете да платите и да приемете продукта, но заплащате разходите по връщането на пратката.

Markovi Stoki Free Delivery

Всички клиенти на markovistoki.com могат да се възползват от напълно безплатна доставка, ако поръчката им е за над 150 лв.Това важи за всички стоки (дори за тези, които са в промоция или на разпродажба). Онлайн магазинът работи с куриерска фирма Спиди. Цената на доставката при поръчка под 150 лв. до офис на Спиди или до адрес на клиента е 4 лв. За повече информация посетете страницата за Доставка и Плащане.

Markovi Stoki 1 Day Delivery

markovistoki.com предлага бърза доставка само за един работен ден за всички стоки в онлайн магазина. Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди само на територията на Република България. Срокът за доставка може да е по-дълъг, ако поръчката е направена в неработен ден (събота, неделя или официални празници). В такива случаи доставката се извършва за два работни дни.