Често Задавани Въпроси

Ако имате въпроси, на които не можете да намерите отговора тук, моля свържете се с нас чрез някой от методите за контакт. Ще се радваме да Ви помогнем.

Стоките в сайта оригинални ли са?
Всички стоки публикувани в сайта markovistoki.com са напълно оригинални, с доказано качество и произход на марката производител. Те са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от нашите партньори, които работят с производителите и официалните дистрибутори на големите марки. В резултат на това нашите клиенти могат да се възползват от възможността да закупят оригинални продукти на много ниски цени.
Имам ли право да прегледам и пробвам продукта преди да го заплатя?
Всички наши пратки с дрехи, обувки и аксесоари пътуват с възможността стоките да се прегледат и/или пробват преди да се платят. Ако след прегледа продукта оправдае очакванията Ви, вие го заплащате на куриера. Ако стоката не е това, което очаквате или размера не е точен, можете да откажете да платите и да приемете продукта, но заплащате разходите по връщането на пратката.
Мога ли да заменя или върна продукт?
Ако искате да замените или върнете даден продукт имате право да направите това в 14-дневен срок от датата на подписването на приемо-предавателния протокол (товарителница). В този случай сте длъжни да върнете артикула във вида в който сте го получили – със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълна окомплектовка (етикети, стикери, пиктограми, кутия) и придружаващата я документация. Ако тези условия са спазени, веднага след като получим продукта обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избрани от Вас модел или ще възстановим пълната му стойност в рамките на пет работни дни.
Колко ще ми струва доставката на продукт?
Всички клиенти на markovistoki.com могат да се възползват от напълно безплатна доставка, ако поръчката им е за над 150 лв. Това важи за всички стоки (дори за тези, които са в промоция или на разпродажба). Онлайн магазинът работи с куриерска фирма Спиди. Цената на доставката при поръчка до 150 лв. (включително) до офис на Спиди или до адрес на клиента е 4 лв.
За колко време е доставката?
markovistoki.com предлага бърза доставка само за един работен ден за всички стоки в онлайн магазина. Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди само на територията на Република България. Срокът за доставка може да е по-дълъг, ако поръчката е направена в неработен ден (събота, неделя или официални празници). В такива случаи доставката се извършва за два работни дни.
Мога ли да поръчам продукт, който не присъства в сайта?
Всички продукти, които са пуснати в продажба, са изложени на сайта. Ако там няма в наличност даден размер, можете да проверите възможностите за евентуална доставка, като се свържете с нас.
Мога ли да поръчам продукт в други разцветки?
Всички цветове, налични в офертата ни за продажба, са изложени в сайта. Ако някоя разцветка не е представена в сайта, означава, че продуктът не е наличен при нас.